2. § Bemutatkozás

A Biczó Ügyvédi Iroda elsősorban a gazdasági joggal, közbeszerzési joggal, emellett az ingatlanjoggal és az általános értelemben vett joggal rendszeresen kapcsolatba kerülő területeken, illetve szakágakban működő ügyfeleinek teljes körű kiszolgálását, idő-, és pénztakarékos megoldások érdemi és adminisztratív lebonyolítását, munkafolyamataikat hatékonyan támogató integrált megoldásokat tűzte ki céljául.

Az egyes szakterületeken szerzett több, mint évtizedes tapasztalat, továbbá az iroda munkatársainak, szakértőinek tárgyi tudása és gyakorlata, magas szintű angol nyelvtudása biztosítja, hogy irodánk ügyfelei részére szolgáltatásait rugalmas és egyben színvonalas tanácsadással és képviselettel nyújtsa.

A Biczó Ügyvédi Iroda tanácsadó tevékenységét elsősorban a gazdasági, a közbeszerzési, az ingatlan-jog, illetve a vállalkozások joga területén végzi, emellett a jog egész területén biztosan mozog a klasszikus ügyvédi szolgáltatások nyújtása során is.

Ügyfeleink hatékony képviselete érdekében folyamatos munkakapcsolatban állunk pénzügyi és adótanácsadó szakértőkkel, ingatlan-közvetítőkkel és hitelügyintézőkkel, így lehetőség van komplex (tanácsadói) szolgáltatások igénybevételére is.

Irodánk emellett klasszikus polgári ügyvédi iroda, amely okiratokat, szerződéseket szerkeszt, véleményez, jogi tanácsot ad és széles körű perbeli képviseletet lát el, összességében tehát ügyfeleink teljes körű jogi támogatását ellátó ügyvédi iroda.

Az alapító szándéka az volt, hogy ügyfeleit a lehető legtöbb területen képviselje magas szakmai színvonalon, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy az ügyfeleink céljait megismerjük, és ezeknek megfelelően teljes körű és összetett megoldásokat kínáljunk a részükre. Az iroda ennek szellemében működik a mai napig.

Ha többet szeretne megtudni rólunk, vagy az Önt érintő aktuális jogi kérdésekről, illetve ha érdeklik a különböző jogi problémákra szabott kreatív megoldásaink, keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén.


Székhely: 1051 Budapest, Sas utca 10. IV. emelet| Tel./fax: (+36)-1-2204046 | Mobil: (+36)-30-9162671 | E-mail: iroda@drbiczo.hu | Bankszámla száma: 11600006-000000000-33381532

..:: WEBSECTOR ::..